DI LUCA PIZZA

DI LUCA PIZZA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 353 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Di Luca Pizza. Meer weten? Ontdek meer

31 jul 2022 om 9:42 Eten snel en in goede staat geleverd, hele lekkere pizza. Bezorger wilde niet tot de deur komen dus ik moest hem zelf buiten halen maar dat was het enige minpunt.
18 jul 2022 om 10:38 Very delicous Pizza, nice Service.
9 jul 2022 om 0:15 Arrived quicker than the estimate and the food was great
27 jun 2022 om 9:25 Engelse bezorger, wat een enorm onvriendelijke man. Wilde niet naar boven komen (lift aanwezig), stond überhaupt niet voor onze deur, ronduit onbeschoft bij het afleveren. Kon de pizza's zelf in de oven doen omdat hij lang beneden heeft gestaan.
25 jun 2022 om 14:04 Een dag van tevoren de pizza's besteld, de volgende dag werden de pizza's tot op de minuut na op mijn aangegeven tijd bezorgd. Ik had ook een extra verzoek, waarbij ik tot mijn verrasing een leuk kleinigheidje kreeg. Pizza's en service: top!
16 jun 2022 om 22:59 Duurde 2 uur, en de pizza was waardeloos
15 jun 2022 om 20:00 Zelf aangegeven tijd aankomst na 60 minuten, maar kwam al na 30 minuten. Gelukkig was ik net binnen. Wel heerlijke pizza’s, absoluut nog een keer!
15 jun 2022 om 15:50 Karig belegd, weinig kaas, zompige kern. Er zat ziel in, dat was te merken, maar het was het gewoon net niet. Verder prima bezorging.
14 jun 2022 om 20:39 Erg duur. hoge bezorgkosten. We vonden de pizza's ook erg weinig belegd, en te zacht in het midden. Helaas, we bestellen hier niet nog een keer. Bezorging was wel prima op tijd, de pizza's waren nog goed warm.
12 jun 2022 om 20:21 Lekkerste pizza van Amsterdam. Echte Napolitaanse pizza zoals het hoort.
4 jun 2022 om 20:41 Altijd heerlijk en fijne service!
31 mei 2022 om 21:20 Voor het werk een pizzasessie georganiseerd. Ik ben heel blij dat ik hier de pizza's hebt besteld. Ze waren zeer flexibel in het aanpassen van de bezorgtijd en de kwaliteit was top. Collega's hebben er heerlijk van gegeten!